Algemene Elektriciteitswerken

Javerco voert alle elektriciteitswerken uit die bij de bouw of renovatie van een woning, kantoorgebouw of industrieel pand komen kijken. Een elektriciteitskast installeren, bekabeling aanleggen, elektrische voorzieningen aansluiten, … Wij doen zowel grote als kleine projecten, voor bedrijven of particulieren.

Hebt u te kampen met een elektriciteitsstoring of -panne? Neem dan vandaag nog contact op. Wij staan 24 uur op 24, 7 dagen op 7 voor u klaar.

Woning-, industrie-, kantoor- of winkelverlichting: wij zorgen voor een professionele aansluiting en plaatsing. Daarnaast adviseren wij u ook over de nieuwste trends en technieken, zoals ledverlichting, inbouwspots en centrale lichtpunten. Uw verlichting integreren in een domoticasysteem? Wij zijn specialist ter zake.

Luister overal in huis naar uw favoriete muziek in kristalheldere geluidskwaliteit of beleef een cinema-ervaring in uw eigen woonkamer. Wij hebben een oplossing voor elk budget.

Hebt u iemand nodig om uw audio- en videoapparatuur te installeren? Wil u camerabewaking installeren in of rond uw woning of kantoor? Zoekt u een specialist in parlo- en videofonie?

Javerco is dé referentie.

Stabiel draadloos internet in alle kamers van uw woning of kantoor, en zelfs buiten in de tuin? Wij optimaliseren uw bestaand wifi-netwerk of leggen een nieuw aan zodat u zonder problemen kunt surfen. Graag een gasten- en privénetwerk? Ook dat is mogelijk.