Over Javerco

Verlichting, audio, domotica, automatisering? Javerco is gespecialiseerd in allerhande elektriciteitswerken. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Voor elk project bedenken we een oplossing op maat. Bent u op zoek naar een betrouwbare elektricien voor uw woning of kantoor?

  1. Elektriciteitsstoring? Wij zijn 24/7 bereikbaar.
  2. Gespecialiseerd in domotica en industriële automatisering
  3. Nieuwbouw en renovatie
  4. Topservice, correcte prijs

Bent u als professional op zoek naar een betrouwbare elektricien? Draagt u net als wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel? Dan werken wij graag met u samen! Persoonlijke service is ons sleutelwoord. Wij volgen elk project op van a tot z en houden ons aan de gemaakte afspraken.

Ziet u een partnership met Javerco wel zitten?

Javerco is thuis in alles wat met elektriciteit te maken heeft. Naast algemene elektriciteitswerken zijn we ook gespecialiseerd in domotica en automatisering. Hieronder komt u meer te weten over onze diensten.

 ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN
Een zekeringenkast plaatsen, de elektriciteit aansluiten, bekabeling aanleggen of verlichting installeren? Javerco zorgt voor een professionele en snelle service. Wij doen zowel nieuwbouw als renovatie.
Lees meer »

 DOMOTICA EN HOME AUTOMATION
Houdt u van uitzonderlijk comfort in uw woning? Dan is domotica u op het lijf geschreven. Wij koppelen uw audio, video, airco, verwarming, alarminstallatie en andere elektronica aan elkaar en automatiseren alle componenten voor een topervaring.
Lees meer »
 
 INDUSTRIËLE AUTOMATISERING EN BOUW STUURKASTEN
Javerco is actief in de wereld van de industriële automatisering. Jaarlijks bouwen wij een heel aantal stuurkasten, zowel voor bedrijven als particulieren – en dat zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.
Lees meer »